Ne gondolj rám!

 2010.12.07. 23:15

"Szopni akarlak. Most!"

Az sms az éjszaka közepén érkezett. Szerencsére csak én ébredtem fel rá… de még így is a fejemet vertem a falba.

Nem kellett volna kikezdenem vele a facebookon. Nem kellett volna randiznom vele a török kávézóban. Nem kellett volna beszélgetés közben a szájába meríteni a hüvelykujjamat.

Nem kellett volna elmennem a műtermébe másnap este. Nem kellett volna órákig beszélgetnem vele a kislánykoráról. Nem kellett volna szépen hazamenni utána.

Nem kellett volna harmadszor is találkozni. Nem kellett volna a térdemre fektetni. Nem kellett volna elfenekelni a farmerjában.

Nem kellett volna könnyekig szopatni. Nem kellett volna annyit beszélni hozzá közben. Nem kellett volna megvigasztalni utána.

Nem kellett volna ráparancsolni, hogy emelje meg a popsiját. Nem kellett volna megdicsérni, hogy milyen formás. Nem kellett volna gyors egymásutánban háromszor is kielégíteni.

Nem kellett volna olyan gyengéden simogatni, amikor befejeztük. Nem kellett volna a kezére tennem a kezemet a kocsi ülésén. Nem kellett volna olyan halk hangon búcsúzni tőle.

Én vagyok a perverz, nem ez a lány, aki egy héttel később fél kettőkor üzen a telefonomra.

A bejegyzés trackback címe:

https://kardhal.blog.hu/api/trackback/id/tr72500995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

buvoskocka 2010.12.08. 23:40:11

tetszett ez a bejegyzés ...

kardhal77 · http://kardhal.blog.hu 2010.12.11. 15:33:45

Örülök, hogy van, akit nem csak a szivárványszínű nyalóka sztorik villanyoznak fel. :)

Kommentel(n)ő 2011.04.08. 21:39:36

Kardhal, jók a szövegeid.
És tényleg nem szokványosak.
Ráadásul tudsz fogalmazni, kifejezetten jól. Tiszta felüdülés :)
Na jó, bevallom, ráadásul még izgató is - de ezt ne áruljátok el senkinek, mert elszégyellem magam.... :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.04.09. 18:31:29

Fantáziának aranyos, írásként tetszik, de remélem, az életben jobban megválogatod a szerető-jelöltjeidet :-) Vagy izgat, ha nem tartják be a játékszabályokat? :P

kardhal77 · http://kardhal.blog.hu 2011.04.17. 14:38:01

@skarlát betű: ez a blog nem jöhetett volna létre, ha mindig mindent nagyon megfontoltan tettem volna a flört és az ismerkedés terén. :)

kardhal77 · http://kardhal.blog.hu 2011.04.17. 14:40:44

@Kommentel(n)ő: örülök, mert a céljaim között van kellemes bizsergést szerezni az írásaimmal... És nem feltétlenül csak a combok között, hanem például homloktól felfelé is. :)
süti beállítások módosítása